Rólunk

Megnyitottuk új webáruházunkat!A Lana-Tex Kézimunka- és Gyöngy bolt webáruháza a www.fonalam.hu webshop.

 A bolt tulajdonosa már vagy 25 éve „fonalkórban” szenved, így egy álmát valósította meg azzal, hogy egy kis kézimunkaboltot nyitott. 

Fonalas polcainkon a szivárvány minden színében, változatos összetételű, minőségi fonalakat kínálunk.   Nálunk mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő alapanyagot egy újabb alkotáshoz, legyen az egy mostanában rendkívül divatos nyakmelegítő, sál, sapka, kiegészítő vagy akár a legújabb divat szerint készülő kardigán, pulóver, kabát.

Fonalainkat igyekszünk egyenesen a gyártótól beszerezni, ezzel elősegítve a lehető legkedvezőbb ár biztosítását. 
Gyöngy részlegünkben cseh, japán, távol-keleti stb… gyöngyöket és kellékeket forgalmazunk. Magunk is hódolunk a gyöngyfűzés szenvedélyének, ezért saját készítésű termékeink is megvásárolhatók a boltban.
Patchwork anyagaink leginkább amerikai pamutvásznak, amelyek biztosítják, hogy a rengeteg óra munkával készült remekművek időtállóak maradjanak, hogy a tulajdonosuk sokáig gyönyörködhessen bennük.
Igyekszünk kellékeink kínálatát is folyamatosan bővíteni, hogy mind a kötést, horgolást, gyöngyfűzést, patchwork varrást  kedvelő Hölgyek és természetesen az Urak is megtalálják nálunk a szükséges eszközöket.

Www.fonalam.hul webáruházunkban is várjuk szeretettel mind kedves vásárlóinkat, mind az érdeklődőket, munkatársaink kedves, és segítőkész kiszolgálással állnak rendelkezésre.

Látogasson el hozzánk, akár vásárolni, akár inspirációt gyűjteni kíván.

Szeretettel várjuk!
Lana-Tex Kézimunka- és Gyöngybolt Webáruház munkatársai

haziko lepcsozo kosar