A horgolás iskolája

Vélemény:


A horgolás iskolája

Erika Knight - A horgolás iskolája.

A horgolás nemes egyszerűségéből merítek ihletet.

Soronként vagy körbe-körbe horgolva, mindössze egyetlen horgolótűvel és néhány gombolyag fonallal kimondottan nagy kelmét hozhatunk létre, miközben a horgolótűn mindig csak egyetlen szem van, ez a kézimunka lényege a horlolásnál.

A könyvben található modellek mind a saját munkáim, amelyekkel az volt a célom, hogy ösztönözzem az olvasókat a horgolás elsajátítására, hogy megismerjék az alapvető technikákat, ki tudják választani a megfelelő fonalakat, és szép színhatásokat érjenek el.

Az volt a célom, hogy kedvet csináljak e kézimunkához. Hiszem, hogy egyszerű eszközökkel is meg tudjuk tervezni a megfelelő mintát. 

A magam részéről a horgolást és annak eredményét is szeretem, csodás kézimunkának tartom.

A könyv elején szereplő anyagok és technikák című fejezet gyakorlati tudnivalókat ismertet az alapvető műveletekről és horgolt pálcákról.

Ezeknek az ismeretében már elkészíthetjük a könyvben szereplő modelleket, amelyek között egyaránt megtalálhatók alapvető öltözék- és lakáskiegészítők. 
A Szerző 

Tulajdonságok


Kiszerelés:
1 /db


Választható variációk

Kérjük válasszon a rendelkezésre álló elemek közül:


  • A horgolás iskolája
    4495 Ft
Áraink bruttó árak és az Áfa-t minden esetben tartalmazzák!

Ebből készült

Ebből a fonalból született alkotások:Kapcsolódó termékek

Következő termékeinket ajánljuk figyelmébe!Értékelés

"Játékszabályok"
Csak belépett felhasználóink értékelhetnek. Mindenki minden terméket csak egyszer értékelhet. A leadott értékelés vissza nem vonható! A trágár, sértő, nem az oldal szellemiségébe illő értékeléseket viszont töröljük!
Eddigi értékelésekhaziko lepcsozo kosar